Verblijf op Aarde

  Actualiteiten vindt u hier

Weersverwachting voor vandaag


Laatste wolkenfoto
Klik hier voor meer astronomische gegevens.

Wordt elk uur ververst.

Huurders dupe van Atrium beleid

Hilversum-. Veel huurders hebben het reeds gemerkt toen de huurverhoging in de bus viel. Atrium en de Alliantie, waar Atrium deel van uitmaakt, verhogen de huren dit jaar weer maximaal. Van het sociale gezicht van Atrium is onderhand niets meer overgebleven.

Bij de fusie van Atrium tot de Alliantie is de huurders gouden bergen beloofd. Het zou allemaal efficiŽnter worden en .... in het belang van de huurder. Nou de Atriumhuurders in het Gooi hebben er niets van gemerkt. Elk jaar werden zij met maximale huurverhogingen geconfronteerd. Van het sociale gezicht, dat de corporatie vroeger nog had, is niets meer over. Negatieve adviezen van de huurdersorganisaties over het huurbeleid heeft Atrium en de Alliantie in de prullenbak gegooid. Daar hebben ze weinig mee op. Ook probeert Atrium en de Alliantie de huurders een slechtere huurovereenkomst in de maag te splitsen. Partner in wonen?, zoals men zelf graag beweert.
4 augustus 2004


U luistert naar Radio 2Directeur de Alliantie is slechts zakkenvuller
 
De directeur van de Alliantie, drs. Jim Schuyt, is slechts een ordinaire zakken-vuller, ook al loopt hij rond in een drie-delig gestreept pak. Volgens een artikel in de Volkskrant heeft hij een salaris van Ä 163.000. Vorig jaar liet hij zijn inkomen met 15% stijgen. Iets anders als dat van u en mij. Met de 'groten' in dit land heeft hij zich de graaicultuur eigen gemaakt en maakt zich op exhibitionistische wijze schuldig aan zelfverrijking. Een spelletje dat de huurders moeten betalen.

Copyright 2004 - J.M.J.F.Janssen - Hilversum