Verblijf op Aarde

  Actualiteiten vindt u hier

Weersverwachting voor vandaag


Laatste wolkenfoto
Klik hier voor meer astronomische gegevens.

Wordt elk uur ververst.

Onze excuses voor alle ongemak. Daar moet u het even mee doen.

Hilversum-. Hartje zomer en temperaturen  ruim boven de 25 C. Iedereen probeert het water op te zoeken. Een klein berichtje in een aantal kranten dat enige honderden jongeren zijn gestrand op Curacao.

Toevallig dat onze Antilliaanse vrienden met hun dochter zijn aangekomen voor een vierweekse vakantie. Twee dagen voor hun retourvlucht informeren ze bij DCA (Dutch Carribean Airlines) naar het incheckmoment. Blijken inmiddels al 2.500 mensen hier gestrand te zijn en niet terug kunnen. De vliegmaatschappij (die zelf geen vliegtuigen heeft) kan geen vliegtuig vinden dat de toets der kritiek kan doorstaan: goede kogelvrije deur tussen cockpit en cabine. In een e-mailtje liet men vijf dagen na het geplande vertrek van onze kennissen, hen weten nog niet over een vertrektijdstip te beschikken en maakte men hun excuses voor alle ongemak. Dat was het.
8 augustus 2004


U luistert naar Radio 2

 


 


Kantoortje verbouwen bij DCA

Is dat Antilliaans? Mensen naar Neder-land brengen en niet voor vervoer terug kunnen zorgen? Is dat Antilliaans om er zich met een flutmailtje van af te maken.
Menige Nederlander zou met plezier het kantoortje gaan verbouwen, zorgen dat de televisie hier aandacht aan schenkt en de maatschappij, alvast een gepe-perde rekening in het vooruitzicht stel-len van allerlei gemaakte meerkosten. Uit de lucht halen dat soort maatschap-pijen die goedkope vliegreisjes beloven.

Copyright 2004 - J.M.J.F.Janssen - Hilversum