Verblijf op Aarde

Babypicture van het heelal
Actualiteit
Naar Weblog

Geweigerde meningen

Direct naar de column
  

Vanaf deze pagina kunt u overal in de site komen. Daarvoor kunt u één van de horizontale navigatiebuttons gebruiken, zoals u die hierboven aantreft. Vervolgens wordt u aan de linkerzijde van de pagina een aantal verticale navigatiebut-tons aangeboden waarmee u bepaalde onderdelen kunt bereiken. De meeste onderdelen bieden vaak toegang tot diepere lagen.

Een aantal onderdelen zijn inmiddels fors uitgebreid. Dat betreft de Hart- en Vatenafdeling (onder Zelfontplooiing) waar veel informatie is te vinden over hart- en vaatziekten en mijn eigen ervaringen.

Meer informatie over mijn nieuwe boek "Met de pacemaker op stap".
ç Klik op de afbeelding voor meer info.

Een andere veel bezochte subsite is huur- en volkshuisvestingszaken (onder Idealen) met informatie over uitspraken van Huurcommissies en Kantonrechters.

Onder Zandloper komen begrippen als tijd, snelheid en afstand aan de orde. Er is o.a. een wonderschone Chinese klok te aanschouwen.
Bij Waar vandaan komt u meer te weten over o.a. de Aarde, het Zonnestelsel, onze Melkweg en het hele Universum.  Voor de nakomelingen van Matthias Janssen uit Thorn kan de Stamboom (onder Waar vandaan / Janssen-Meijer) geraadpleegd worden.
En wie wil weten hoe het was om in het Limburgse mijnbedrijf ondergronder
te zijn kan hier terecht (klik op plaatje).
We zijn op vakantie geweest. Klik hier om te lezen hoe mijn thuiskomst was.
Lees het eerste internetboek over het gestuntel van oud-minister Verdonk en de val van Balkenende II over de naturalisatie van mevrouw Ayaan Hirsi Ali. Voor het eerst op het Internet. Gebaseerd op de Kamerdebatten.

© Copyright 2004 - 2013  J.M.J.F. Janssen - Hilversum