Verblijf op Aarde

 
Verbaal wordt er naast het geschreven woord nergens zoveel geouwehoerd als in de Tweede Kamer en bij de kapper.
Kijk nou bij deze kapper.
Blootleggen van kennis en emoties


Niet alleen zichtbaar maken van kennis in woord en geschrift, maar ook zichtbaar maken van emoties, van falend beleid, van de eigenzinnigheid van organisaties die geen enkel gevoel voor consumenten en hun publiek hebben. Van de vakbond ABVAKABO tot de SNS bank of REAAL levensverzekeringen. Straks is het hier allemaal aan te treffen. Het wordt smullen geblazen. Daar zorgen al die overheden en maatschappelijke organisaties wel voor. Een van die onderwerpen is het ontbreken van rechtshulp aan huurders in het Gooi. Je weet niet wat je leest als je de reacties ziet van lokale overheden, maatschappelijke organisaties en de Gooise advocatuur op de oproep in het Gooi huurteams in te stellen.
Als een krant een mening niet welgevallig is heeft de krant de machtspositie die mening te weigeren. Dat gebeurd nogal eens. Achter deze button staan op een speciale asielpagina een aantal van door kranten geweigerde meningen. Niet iets waar je in dit land, waar we zo hoog opgeven over de vrije meningsuiting,  trots op kan zijn.


(Naar boven)
HOE HILVERSUM MET DE WOZ OMGAAT
De Hilversumse afdeling belastingen lijkt wel een therapeutische instelling. Ik heb er tien afdelingshoofden meegemaakt, maar het is en blijft er een zooitje. Er is nog steeds geen waarde vastgesteld over mijn woning. Eerst ga ik naar een hoorzitting. Klik op afbeelding.

 

Copyright 2004 - 2006  J.M.J.F.Janssen - Hilversum